Skip to main content

Check Lilywhite on our social media channels

Release debuutalbum ‘Pale Face’

Mijn eerste muzikale reis is bijna ten einde. Ik heb 3 jaar gewerkt aan het maken van mijn debuutalbum dat ik onder de naam van ‘Lilywhite’ uitbreng. Dat album, ‘Pale Face’ komt vandaag, 15 juli 2021, uit.

De releasedatum is exact 20 jaar nadat mijn broer besloot niet meer te willen leven. Die gebeurtenis in de nacht van 14 en 15 juli 2001, de nasleep ervan en het verder willen groeien in het leven lopen als een rode draad door het album heen. 

Dankbaar en trots

3 jaar geleden ben ik in mijn eentje gestart met de demo opnames. Ik heb tijdens het maakproces in de afgelopen jaren veel, heel veel hulp en ondersteuning gehad van familie, vrienden en kennissen. 

Ik ben erg dankbaar voor alle hulp en trots op het resultaat. Ook al verkoop ik geen enkele lp, mijn doel is simpelweg al bereikt; namelijk vastleggen van muziek zoals het in mijn hoofd klonk. In de pre order zijn de eerste platen overigens al verkocht, heel tof.

Ik wil een ieder enorm, enorm bedanken voor zijn of haar bijdrage in de afgelopen jaren. Annemieke van der Weij-Frikken, Janna en Douwe Frikken in het bijzonder. Hou van jullie.

Live instore session – vrijdagmiddag 6 augustus

De tweede reis staat op punt van beginnen.  Om de release te vieren doen we een release party sessie bij Minstrel Music. Meer info daarover volgt snel. 

Wil je de plaat in huis hebben?  Stuur mij een berichtje dennes@lilywhite.nl of bestel m hier online.

Meer info:

Website : www.lilywhite.nl

Minstrel Music Record Label : www.minstrel.nl

Electric Recherche Lab Studio : www.matthijsherder.com

Spotify : https://open.spotify.com/artist/3yY5I71XnUZekdYpRjJaDn

dit schreev 3voor12 over Pale Face : 3voor12 schreef er dit over: https://3voor12.vpro.nl/update~baddd220-d4e2-4502-b447…